SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт и онлайн магазин по ключови думи и фрази от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

SEO оптимизация на сайт и онлайн магазин по ключови думи и фрази от Уеб Идея Варна

Какво е SEO оптимизация на сайт?

(Search Engine Optimization) СЕО оптимизация на сайт или онлайн магазин е процес на подобрение, допринасящ за по-ефективното му класиране при търсене на специфични ключови думи и тяхната видимост в търсачките. SEO оптимизацията е метод на дигиталния маркетинг, благодарение на което, сайтът генерира повече трафик и потенциални клиенти за вашия бизнес.

Оптимизация на сайт за Google

Google е най-използваната търсачка днес и организацията, която определя правилата за SEO и интернет. Основната ни цел в сео оптимизацията е да докажем на търсачките, че сме с добро качество и полза за потребителите. Търсачките дават на своите уебсайтове качествени оценки в рамките на определените правила. Тези качествени оценки се осигуряват от нашето текстово и визуално съдържание, чиста и бърза структура на кода, удобен интерфейс и основни маркери на търсачките.

Google винаги дава приоритет на качествените и популярни сайтове за търсене. Оптимизираните текстове, които използваме в съдържанието на сайта са сред най-важните елементи. Колкото по-качествени и естествени са статиите, толкова повече хора ще четат съдържанието и ще прекарват време във вашата страница.

SEO оптимизацията обединява хората, които търсят продукти и услуги. По този начин вашия бранд или марка ще се популяризира и затвърждава. А това ще доведе до нарастване на посетителите и реалните клиенти, купувайки от вас или възползвайки се от вашите услуги.

Множество изследвания и досегашен личен опит доказват, че успешната SEO оптимизация на вашия сайт ще елеминира конкуренцията и ще изстреля бизнеса ви в небесата! Сега е момента да вземете правилното решение за оптимизация на вашия сайт.

Видове СЕО оптимизация

On-page – Оптимизация на сайта – текстове, картинки, скорост, мета тагове, вътрешни и външни връзки

Off-page – Израждане на външни връзки към сайта или така наречения Link-building

Цена за сео оптимизация на уеб сайт или онлайн магазин

Цената за СЕО оптимизация по ключови думи и фрази на фирмен уеб сайт или онлайн магазин се формира на месечна основа на база големината на сайта и необходимото време за оптимизиране. Качествената оптимизация е дълъг процес и  отнема време.

За актуални цени за сео оптимизация на уеб сайт или онлайн магазин може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук