Изработка на уебсайт от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

Изработка на фирмен уеб сайт от Уеб Идея Варна

Какво е уебсайт и защо всяка фирма трябва да има сайт?

Уебсайтът е форма за популяризиране и споделяне в интернет на бизнеса, оформен с графичен и уеб дизайн и езици за програмиране. Съвкупност от Интернет страници с информация за дадена фирма, организация или частно лице. С помощта на уебсайт лесно и бързо ще достигате до по-голям кръг от хора, отвсякъде и по всяко време, независимо от тяхното географско разположение. Това ще ви позволи да продавате или да предлагате услуги не само във вашето населеното място. Уебсайтовете се показват на компютърните или мобилните екрани чрез интернет браузър програми и могат да взаимодействат с потребителя, където и да са.

Както е известно, медиите като Интернет, радио и телевизия се броят и се отличават от останалите по своята ефективност. Благодарение на сайта, можете да популяризирате и усъвършенствате вашия бизнес или да представите информация за себе си по най-икономичния начин.

Казано накратко, уебсайтът е най-ефективната комуникационна среда на нашето време.

През последните години тенденциите отчитат, че все повече хора търсят информация в интернет и все повече пазаруват онлайн. Ако сте лице предлагащо услуги или продукти, то вие трябва задължително да имате уеб сайт.

Видове уеб сайтове

Уебсайтовете се различават според целевата аудитория и корпоративната визия. Ще ви дадем няколко примери за видове уеб сайтове и класификация според тяхното предназначение и съдържание:

  • Корапоративен/Фирмен сайт – Това са представители на търговски организации в Интернет. Те са посветени на продукти или услуги, предоставени от тях.
  • Онлайн магазин – Всеки от вас е посещавал онлайн магазин. Тук идеята е ясна, посетителите влизат с цел покупка. За много кратко време избират продукт и оформят неговата заявка. Благодарение на отзивите оставени от други потребители, могат да получат и допълнителна информация или да срявнят дадения продукт.
  • Личен сайт или Блог
  • Информационен или медиен портал
  • Форум
  • Онлайн услуга

Изработка на уебсайт от Уеб Идея Варна

Доверете се на дългогодишния ни опит в изработката на сайтове. Всеки проект, който създаваме се изпипва в детайли, съобразен с вашите изисквания и комуникационните особености на вашия бизнес. Предлагаме професионални решения за вашия бизнес!

Цена за изработка на уебсайт

Цената за изработка на фирмен уеб сайт зависи от функционалностите, които искате да бъдат включени. След направено запитване ще изготвим оферта за Вас в рамките на 1 работен ден.

За актуални цени за изработка на фирмен уеб сайт може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук

Разгледайте и изработка на онлайн магазин