Печат на тениски на едро от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

Печат на тениски на едро Варна - Печатница и Рекламна агенция Уеб Идея

Рекламни тениски и фирмени тениски на едро и дребно

Предлагаме ви изработка на рекламни тениски и фирмени тениски с лого или рекламни надписи. При нас можете да поръчате печат на рекламни тениски на едро. Рекламните тениски намират широко приложение в рекламните кампании. Ако се чудите защо и дали да поръчате рекламни тениски, ще се опитаме в долните редове да ви запознаем с предимствата и нуждата от такива. Брандираните тениски са средство за визуално изразяване, за грабване на вниманието и по този начин да се достигне до колкото се може повече хора. Тениските с печат са рекламно средство и послание за вашето фирмено парти, благотворително събитие, спортни мероприятия, промоции, тийм билдинг или други корпоративни събития. Една от основните причини мнозина да ги предпочитат е именно поради факта, че е подходяща за дългосрочна употреба и отговаря на нуждата на клиентите. Тениските с печат се срещат стотици различни видове в ежедневието. Отпечатани или не, модели тениски, които са незаменима част от живота ни, също се продават на едро и се използват и за рекламни цели. Фирмите използват своите лога, дизайн или рекламно послание върху тениските. Брандираните тениски са пътят към успеха. Независимо дали става въпрос за рекламни тениски, фирмена презентазия, танцов състав или дори работно облекло за екипа ви.

Брандиране на тениски

Брандираните тениски са рекламно средство за популяризиране на фирми. Персоналът, работещ в една и съща компания, които носят тениски със същия цвят и модел, отпечатани с лого или слоган сочат, че принадлежат на това място. Това играе активна роля за важността на работата. Хората, които работят в ресторант или магазин в търговски центрове, също трябва да имат екипен дух. Защото те работят екипно. Някои стоят на касата, други промотират продукта, а други се грижат за продуктите в склада. На такива места осигуряването на рекламни тениски на служителите е добър стимул за възраждането на екипния дух. Също така тениските с печат намират приложение и се открояват при ежедневна и корпоративна употреба. Тези, които работят в сектора на услугите, организират мероприятия в рамките на компанията, тези които правят спортни състезания в рамките на компанията и между компании.

Исторически факти за появата и приложението на тениските

Нека ви представим малко интересни исторически факти за появата и приложението на тениските. И така, къде се появи тениската? Някои исторически източници споменават, че римските войници са носили тениски по време на войната. Първоначално е носена под формата на бельо, след това започнала да присъства и в ежедневието на моряци, и постепенно се пренася в ежедневието на мнозина.
Фактът, че тениските са буквално популярни е благодарение на Холивуд и киното. В средата на 20 век известни звезди като Джеймс Дийн и Марлон Брандо се появиха с бели тениски в популярни холивудски филми, което промени докрай отношението на хората към бялата тениска. Изведнъж тя стана модерна и дори се превърна в неизменнно облекло за хора от всички възрасти и полове.

Не е ли интересно как една бяла тениска е започнала като незабележима дреха и се превърнала във верен спътник в живота ни. Може да се каже, че тя е извървяла дълъг път и трябва да и се доверим отново.

Печат на тениски на едро

При поръчка на печат на тениски на едро, нашият екип от консултанти и професионалисти са готови да ви съдействат при избора на подходящите размери на тениските. Разполагаме с голямо разнообразие и размери на: памучни мъжки тениски, памучни дамски тениси и памучни детски тениски. Също така можете да изберете дали вашите тениски на едро да са отпечатани едностранно или друстранно. Представяме ви услуга, която ви позволява да отпечатате желаните тениски за кратко време.

Директен печат на текстил по технологият Direct to garment (DTG)

Предлагаме висококачествен Директен печат на текстил по технологият Direct to garment (DTG). Това е процес на отпечатване върху текстил, използвайки специализирана технология мастиленоструен печат за детайлен пълноцветен печат. Мастилата с които, се изработват нашите тениски са висококачествени, безвредни на водна основа. Печата е изключително издръжлив при пране.

Технологии за печат на тениски на едро

  • Сито печат
  • Трансферен печат с щампа
  • Директен печат
  • Сублимация

Препоръчваме правилното третиране на тениските за по-дълготраен живот!

Тук ще ви дадем няколко съвета за това как да се грижите за вашите тениски. Нека първо да уточним, че тениските имат добра устойчивост на пране и слънчева светлина. Прането не вреди на тениската, нито на печата, ако то се извършва правилно. За по-дълготраен живот, температура на пране на тениски с печат трябва да е 30-40 градуса °C. За да се радвате на изгладената си тениска дълго време без да нарушавате целостта и е нужно да гладите от опаката и страна (с печата навътре), същото важи и при пране. Избягвайте да третирате с агресивни и избелващи препарати.

Цена за печат на тениски на едро и дребно

За актуални цени за дизайн, печат и изработка на тениски на едро и дребно може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук