Дизайн и печат на визитки от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

Визитки Варна - Дизайн, изработка, печат, цени, печатница уеб идея варна

Какво е визитка?

Това е вашият ефективен рекламен носител! Първо и най-важно впечатление, изразяващо уникалноста на бизнеса ви или сферата на вашата дейност – това, което ви трябва!

  • Уникално хрумване на човечеството може да се нарече визитната картичка. Именно защото е средство както за персонално представяне, така и рекламно послание. Той изпълнява информационна и представителна функция и играе ролята на посредник, който ви представя в най-добрата светлина. Визитните картички са незаменим спътник както във вашия бизнес, така и в личния живот. Те са необходимост за всеки бизнес. Те са неотменима част от ежедневието ни и го съпътстват неизменно.
  • Визитната картичка в най-простата си дефиниция е малко картонче с въвеждаща информация за вас или за вашият бизнес или дейност. Благодарение на нея клиентите могат лесно да достигнат до собственика на картата, когато е необходимо. Визитките отразяват корпоративността, доверието и сериозността на бизнеса. Когато се установят нови бизнес отношения, първото нещо, което клиентът ще поиска в края на срещата ще бъде вашата визитна картичка.

Дизайн на визитки

Визитните карти позволяват на хората да получат информацията, от която се нуждаят за вас или вашата дейност или марка бързо и лесно. С тяхна помощ спестявате думи, именно заради заливащата ни информация в дигиталното пространство, текстовото съобщение на визитката трябва да е точно, кратко и ясно. Това всъщност означава, че достигате до повече хора по един по-лесен и по-запомнящ се начин. Визитката все още е маркетингов продукт, който е силно използван и ефективен.

Когато подадете визитна картичка, вие предлагате себе си и вашите услуги на отсрещната страна, показвайки, че желаете да контактувате и работите заедно за в бъдеще. Всеки визуален елемент, който демонстрирате пред другите, създава асоциация с вас лично, с вашия бизнес, с неговото ниво и качество. Затова трябва да сме сигурни, че не само предизвиква положителни емоции, но и насърчава определени действия. Просто невероятно е колко много информация малко парче картон може да ви предаде на други хора! Всеки детайл ще бъде от голямо значение, защото не минути, а секунди внимание на отсрещната страна ще бъдат напълно достатъчни за да вникнат във вашият предмет на дейност.

Материално доказателство за среща с потенциални клиенти или партньори е визитката. наличието му показва за готовност за сътрудничество и работа с клиенти и партньори.

Задавали ли сте си въпроса как визитните картички могат да направят вашия бизнес успешен?

Вече всички знаем значението на визитката и че тя е неразделна част от добрия маркетингов план, като креативен инструмент за реклама. И нека не оставим впечатлението, че само големи корпорации се нуждаят от тях. Има изключително много различни дейности и услуги, хора и фирми от най-различни браншове, при които могат да се ползват. Част от тях са предприемачи, хора с творчески професии и на свободна практика, като: строителни услуги, ремонт, монтаж, поддръжка, транспортни услуги, фризьорски салони, масажи и всякакви други услуги и професии.

Изработка на визитки

При нас ще намерите широка гама услуги като: дизайн на визитки, печат на визитки, изработка на визитки, принтиране на визитки. Всичко, от което се нуждаете на едно място. Извършваме контрол над качеството на всички етапи от производството. Печатаме бързо и ефективно!

Относно размерите на визитните картички в България се ползват основно размер 90х50 мм, удобни за съхранение, тъй като класьорите за визитки, които се продават у нас са за този размер. Също така са подходящи за съхранение в портмоне.

Печат на визитки

Ние вярваме в силата на това малко парченце картон, съдържащо минимални сведения. Идеята обаче е тя да бъде запомняща се и да привлича вниманието. Вашата бизнес идентичност ще бъде непълна, ако нямате добра визитна картичка. А ние сме тук за да ви предложим именно такава качествена и подходяща визитка.

Представа ви за визитка, ако не е между нашите предложения, свържете се с нас, за да осъществим заедно проекта ви.

Цена за дизайн, печат и изработка на визитки

За актуални цени за дизайн, печат и изработка на визитки може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук