Дизайн и печат на плакати от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

Какво е плакат?

Плакатът е важен и гъвкав рекламен продукт на нашата епоха. Идеален промоционален рекламен инструмент, представя временна промоция на идея, реклама на даден продукт или стока. Има за цел да информира и образова за предстоящи събития. Често те се поставят на обществено значими места за масово потребление, скоростта на достигане до нови клиенти значително се увеличава. Именно така минувачите се конвертират в купувачи.

Дизайн на плакати

Плакатът може да съдържа информация, която ще поддържа продажбите, като например професионално направени снимки на вашите продукти или услуги. Той трябва да е проектират така, че да бъде едновременно привлекателен, изчерпателен и с подходящ дизайн. Целта е да може лесно да предаде съобщение и да бъде забелязан за кратко време. Плакатите могат да се използват за много цели, но много често рекламодатели, които искат да предадат съобщение, особенно за събития, филми, театрални постановки и концерти използват това средство.

Интересен факт, е че плакатното изкуство се появява в началото на 19 век. Развитието на плаката зависи от напредъка на масовото производство на потребителски стоки и конкурентната икономика.

Плакатът има по-широка област на използване в сравнение с други печатни материали. В същото време това е продукт за печат, който е предпочитаният предмет за задоволяване на нуждите на вътрешната и външната реклама по най-добрия начин. Предлагат се в различни размери в зависимост от мястото, което ще се прилага. В най-общи линии плакатите включват както текстови, така и графични елементи, въпреки че може да бъде изцяло графичен или изцяло текст. Трябва да се създаде йерархична структура, която да насочва реда на важност за целевата аудитория сред словесна информация като заглавие, подзаглавие или слоган.

Изработка на плакати

Плакатите са разделени в три основни групи. Това са: социални плакати – тяхната цел е да информица за дадена тема, рекламни плакати – за маркетингови продукти и услуги и културни плакати – обявяват събития като кино, театър, семинар давайки информация за съдържанието му.

Печат на плакати

Може да ни предоставите готов дизайн на плаката ви или да оставите в ръцете на нашите дизайнери неговата изработка и дизайн.

Цена за дизайн, печат и изработка на плакати

За актуални цени за дизайн, печат и изработка на плакати може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук