Дизайн и печат на флаери от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

Какво е флаер?

Флаерите са форма на хартиена реклама, едни от традиционните маркетингови методи за широко разпространиение, които все още поддържат позицията си в областта на маркетинга и комуникацията. Флаерите, разпространени на публични места, които са постоянно претъпкани, като улици и площади, осигуряват достъп на много хора за кратко време. Те биват и раздавани на ръка на улицата, поставени в пощенските кутии или по автомобилните чистачки и други. Това предоставя достъп до потенциалните ви клиенти. Рекламните флаери са успешно ефективни не само на открито, но и с тяхна помощ можете да рекламирате събития като семинари, конференции, концерти, фестивали, митинги, да популяризирате обекти и дейности, като: ресторанти, спа центрове и много други.

Дизайн на флаери

Професионално подготвената реклама изразява това, което искате да кажете по кратък и ясен начин. Не заема много място, чете се лесно. От тази гледна точка фактът, че информацията за нея се консумира лесно, не е недостатък, а голямо предимство. Флаерите са класически и незаменим маркетингов инструмент за вашите рекламни цели. Позволява основното ви съобщение да циркулира от ръка на ръка.

Всеизвестен факт е, че флаерът не е нов вид реклама. В миналото е служил за набиране на членове за организации. По време на войни също е намирал проложение и е имал пропагандно значение.

Изработка на флаери

Поръчката на флаери ще бъде практично решение за вашата дейност. Можете лесно да поръчате, като следвате стъпките в сайта. Възползвайте се от опита ни в областта на печатането и започнете да се възползвате от силата на рекламите в маркетинговия свят.

Печат на флаери

Когато започнете да търсите цени на флаери, ще намерите много опции по отношение на разнообразие и размер. Когато определяте размера на флаера, който ще отпечатате, трябва да вземете предвид дължината на вашето съобщение. Или оставете в нашите ръце, за да можем да ви предложим най-доброто решение за изработка и печат на флаери. За да имате най-ефективния флаер, трябва да разкриете много внимателно рекламния си текст. Подготовката на вашето послание ясно, кратко и разбираемо е улика номер едно за подготовката на успешните рекламни флаери.

Размери на флаери

Едни от най-често срещаните формати за флаери са:

  • А6 – 105х148 мм – размер пощенска картичка
  • А5 – 148х210 мм
  • DL – 110х220 мм

Като печатът може да е едноцветен или пълноцветен.

Подходящите опции за шрифт и цвят правят текстовете по-четими. Вашият флаер трябва незабавно да привлече вниманието на другата страна, като изразите какво възнамерявате в тази промоционална дейност. Забележителни цветове, снимки или рекламен текст, подходящи за вашата промоционална цел ще ви помогнат в това отношение. Предлагаме практически и вдъхновяващи идеи за вашата собствена реклама.

Цена за дизайн, печат и изработка на флаери

За актуални цени за дизайн, печат и изработка на флаери може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук