Дизайн и печат на дипляни от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

Тайната на ефективната дипляна

Дипляната е книжно изделие, което се прегъва няколко пъти или казано с други думи се дипля от един лист, сгъването се нарича още биговане. Има най-различни начини за тяхното сгъване според нуждите. В сгънат вид тя е малка, компактна и удобна. А разгъната предлага цялата информация, която трябва да достигне до целевата аудитория.
Дипляната е незаменим материал за рекламни и промоционални услуги, защото благодарение на тези няколко страници, хората са извършили много важни действия като насърчаване на новия си бизнес, разрастване на съществуващия им бизнес и повишаване на тяхната марка. Също така има за цел да предаде послание на целевата аудитория като цяло. Ефективният начин да опишете предлаганите от вас услуги и същевременно да предадете рекламни послания към потенциални клиенти. Дипляните, създадени чрез отпечатване на единични или няколко страници, все още са най-ефективният и удобен начин за реклама.

За какви цели се използва дипляната?

Можете да използвате дипляна за да информирате вашите клиенти за нови услуги, нови промоции, отстъпки и ексклузивни оферти. Също така можете да отпечатвате и разпространявате за да увеличите разпознаваемостта на вашата марка. Това е начин да рекламирате услугите на вашия фитнес център, зъболекарски кабинет, салон за красота, спа център и много други. В обобщение зоната на използване е твърде широка, за да бъде ограничена.

Дизайн на дипляна

Благодарение на индивидуалния подход и внимание към всеки клиент изработваме неповторими проекти, съобразени със дейноста или услугата.

При изработка и дизайн на дипляни индивидуално подхождаме към всеки клиент и се съобразяваме със спецификата на тяхната дейност или услуга. В работния процес влагаме огромна доза ентусиазъм. За да се възползвате изцяло от възможностите на този мощен рекламен инструмент, направете своята поръчка незабавно. Тук ще намерите ефективни и оригинални рекламни дипляни. Сигурни сме, че дипляната ще бъде рекламният инструмент за вас.

Цена за дизайн, печат и изработка на дипляни

За актуални цени за дизайн, печат и изработка на дипляни може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук