Дизайн и печат на брошури от Рекламна агенция Уеб Идея Варна

Какво е брошура?

Брошурата като една от най-ефективните традиционните рекламни инструменти е на първо място по отношение на достигане до целевата аудитория. Тя е хартиен информационен носител използвана за предоставяне и рекламиране пред потенциалните киенти нужната информация. Пример за това са ползите от стоките или услугите в рекламната брошура.

Целта на промотирането и дистрибуцията на брошурата е да привлече вниманието на клиента чрез предоставяне на ясна и точна информация за продуктите или услугите в областта, в която компанията работи. По този начин клиентът се информира за продуктите или услугите.

Дизайн на брошури

Понякога една брошура е достатъчна за всичко, което искате да разкажете. Използвайте силата не само на словесното изразяване, но и визуалното изразяване в брошурата, като акцентирате ключовите елементи. Имайки предвид, че корицата е първата точка за среща с вашите клиенти, използвайки изображения и грабващи лозунги, които ще създадат желание да прочетете останалата част от брошурата на корицата си. Бъдете внимателни с избора си на цвят. Вярно е, че ярките и живи цветове са по-забележителни, но хармонията между цветовете е много по-важна при направата на брошура четлива. Най-важната цел на успешната рекламна брошура е да привлече вниманието на клиента и оставя по-траен ефект върху клиента и да осигурява по-висока възвръщаемост.

Разпространение на брошури

Можете да разпространите вашите рекламни брошури, като ги поставите на публични места, във вериги магазини, в пощенските кутии, във вестници или списания и други в зависимост от сферата на вашата дейност или услуга.

Изработка на брошури

Подхождаме с изключително внимание към изискванията на клиента. Консултираме и съдействаме при възникнали въпроси. Ако нямате конкретна идея за дизайн на вашата брошура, ние ще се погрижим за дизайна, качественото оформление и печата на брошурата.

Печат на брошури

Предлагаме едноцветен и пълноцветен печат на брошури. Брошурите освен като книжки могат да бъдат и във формат А4, А5, A6, DL с една или повече сгъвки

Цена за дизайн, печат и изработка на брошури

За актуални цени за дизайн, печат и изработка на брошури може да се свържете с нас от страница Контакти

Полезни връзки

Последвайте ни в Фейсбук